Betalingsherinnering

Indien u bij uw bestelling hebt gekozen voor vooruitbetaling dan bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig overmaken van de betaling naar Starlight bijou - ColourVUE-lens.nl

Wanneer u een betalingsherinnering van ons heeft gekregen dan hebben wij voor de betreffende bestelling nog geen (volledige) betaling van u ontvangen. Houdt er rekening mee dat nadat u betaald heeft, het enkele werkdagen duurt voor wij uw betaling verwerkt hebben. Dit kan betekenen dat uw betaling en onze betalingsherinnering elkaar hebben gekruist, u kunt dit bericht dan als niet verzonden beschouwen.

Als u de betaling langer geleden heeft voldaan, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit te melden via emailadres hello@colourvue-lens.nl, vermeldt hierbij wel uw bestelnummer en/of klantnummer. Houdt er rekening mee dat betalingsherinneringen worden verzonden naar het laatst gebruikte factuuradres in uw account.

Het niet tijdig voldoen van het volledige orderbedrag heeft tot gevolge dat eventuele voorradige en voor u gereserveerde producten ter beschikking zullen komen voor anderen. De producten worden weer voor u gereserveerd zodra het orderbedrag is voldaan.

ColourVUE-lens.nl

Gebruik van deze website betekent dat u onze Algemene voorwaarden accepteert. Alle rechten eveneens prijswijzigingen voorbehouden. Copyright © 2014 colourvue-lens.nl Alle prijzen zijn voor particulieren aangegeven in Euro inclusief BTW en exclusief transportkosten tenzij anders aangegeven.

Contact

+31(0)20.6254546
+31(0)6.39331332
hello@colourvue-lens.nl
sales@colourvue-lens.nl

Tweets

colourvue-nl